Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов участва в предизборна среща със симпатизанти на партията

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов участва в предизборна среща със симпатизанти на партията
Коментари Харесай

Борисов: Разединението в българското общество вече взима застрашителни размери

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов участва в предизборна среща със симпатизанти на партията в Сандански. Пълната спортна зала го приветства с бурни овации.

" Който не кара, той не прави произшествия ", разяснява водачът на ГЕРБ злополуката с Кирил Петков. 

Предизборното събитие бе намерено от Андрей Новаков. 

Росен Желязков, който е и лидерът на листата, изтъкна че " ГЕРБ е партия, която има ясна визия и ясно водачество в лицето на бъдещия министър-председател Бойко Борисов ".

Борисов означи, че омразата, която се е насадила през последните години към този момент има своите действителни измерения, тъй като ескалира и даде образец с покушението против премиера на Словакия. Той дефинира нападението като притеснително. " Омразата на никоя нация не е донесла нещо позитивно. Разединението в българското общество към този момент взима застрашителни размери. И колкото и да се поддаваме на страсти и усеща, обикновено е да се откри общ език ”, посочи той.

" Сега " Струма " щеше да е подготвена, " Хемус " щеше да е подготвен и до Русе щяхме да сме на трошляк. Нула! И освен нула. Те се пробват през - изключително има едни стурешни водещи да употребяват пропагандата да ни нападат. Това няма да разреша, благи мои. Кирил Петков и неговото държавно управление имаха цялостно болшинство тези три години. Защо не одобриха Плана за възобновяване? Три години - в случай че трябваше да трансформират закони, за какво не ги трансформираха? Уважаеми водещи, за какво те не трансформираха законите, в случай че е трябвало? Защо набиха закони, които не трябват за Плана и лишиха българите за възобновяване след коронавирус рецесията. ГЕРБ нямат никаква виновност! И колкото и да употребяват тези опорни точки, няма да се съгласим! ", съобщи той.

" За " Струма " ви е мъчително. И би трябвало да сложите едни билбордове на Продължаваме промяната (ПП) - за тези, които стоят в тапите, и единствено с едни стрелкички: " Благодаря за тези обществени контакти няколко часа да стоим в Кресненското дефиле. Едно благо, с едно палче: " Браво, отлично, задръстихте България ", съобщи още Борисов.

" Искам да знаете, че извънредно значимо като геостратегически план е АЕЦ " Козлодуй " с двата нови реактора по американска технология. Строител е Хюндай и мисля, че даже от тези райони ще отидат служащи там, тъй като в даден миг ще трябват 10-20 000 служащи по този огромен план. Спасихме Маришките централи. И в тази война, в която ние поддържаме Украйна, евтиният ток приляга на българското население и българския бизнес. И мисля, че с отлагането с една година на либерализацията на пазара мисля, че с една година можем да отложим отскачането на цената на тока. Това е постижимо и можем да го поемем като ангажимент ", разясни водачът на ГЕРБ,  цитиран от вести.бг.

" Хората почват да държат и ГЕРБ отговорни за безобразията, които са правени, вършат се и добре че към момента не са ни т.натикали да отговаряме за откраднатите милиарди от всеки джоб на българите, които се возят на транспортно средство - по 1 лев от нафтата, по 1 лев от бензина. Обраха ви! С милиарди ви обраха ", обърна се Борисов към гласоподавателите.

Накрая Борисов акцентира какъв брой е значима поддръжката от гласоподавателите. " Има значение да е отчетлива разликата, с цел да можем да имаме увереността, че това, което сме обещавали, защитавали през тези години, ще бъде изпълнено ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР